Saturday, December 8, 2012

Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidup Mu

kita bersua lagi kenkawan semua..... 
kita bertemu lagi sebab remy nak join sengen terbaru....... 
segmen diberi nama.....
Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidup Mu


Segmen nie adalah anjuran dari blogger Areef Ibn Naim . remy pun baru jer follow blogger  nie demi nak join segmen ohsem nie......



Remy telah dijemput oleh ibu maya remy iaitu mama . mekasih  mama  kerana sudi ajak remy join segmen nie......

♥♥ MAMA MASZULL ♥♥
so kenkawan semua...tunggu apa lagi ,,jom join segmen menarik nie...... cepat!!!! cari gambar korang yg paling ceria...... he3... remy ada ker ???? takde ler...... tapi cari2 punya cari.... remy jumpa satu ...he3
ceria sangat ler tu!!!! kelakar pun ada...... he3 (perasan ) pic paling sengal remy rasanya.......
So..kalau korang nak join .....klick aja nama Areef Ibn Naim ,nanti korang boleh baca sendiri syarat2nya...... gud luck semua.....
remy nak ajak semua kenkawan yg ada kat sini ye......kita sama2 memeriahkannya.........hu3...

Gigih pulak gambar kat atas nie...... ingat nak kasi pic nie...takut tak menepati syarat...... sebab nak sekeping gambar jer......alang2 ada...tempek jugaklah kat entry nie.....he3




33 comments:

Ayie Abas said...

hehe...ada peluang terpilih pic remy dgn penguin tu...memang betul2 ceria...

Remy hazza said...

AYIE....
malu pulak bila tgk pic remy tu....... dah tua tapi mcm budak2.......he3

Eiqa Almond said...

awww aww..
Abg Remy peluk penguin.! :D
Good luck.!! :)

Remy hazza said...

Eiqa....
he3... nie gambar sengal kan...... bukan ceria.....

Si Matatajam said...

Pic ngan pingu tu kat underwater world Langkawi ka? Cam familiar ja M tgk..

Domu-kon said...

wah abg remy.. dah berkwn dengn peguin skrg..gmbr kt bwah pun cntik gak..rajin abg remy msuk contest.. :)

Wirda Amir said...

Wpun wjh Remy dgn penguin tu x nmpak ceria sgt...tp mesti ada ceria di hati....

Mas Zull said...

Assalamualaikum remy.....mekacih sbb join skali...cantik gambar tu...:)

Hnahdy said...

eh adik beradik dengan penguin ke? hehe comel lagi

baguznet said...

wah! Bro dpt pegang penguin. Bestnya...

miz ruha said...

gud luck... ^_^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

remy .. semoga berjaya tau. dh byk contest join. moga ada yg sangkut lah kan.

shasha yacob said...

gud ye remy. hihi happy sakan nampak hiiihi

MawardiYunus said...

hhahhaha ceria sgt bro huhu

C'Jai said...

haha..gambar yg bawah tu lucu Remy...

Hanif Idrus said...

Gambar Remy menggambarkan Remy berjiwa ceria

cikji said...

amboiii pergi obersi tak berajak yer,kihkih.

jemput join 1st GA cikji,tq for support :)

Remy hazza said...

simatatajam....
ye la tu....he3... remy dok menggedik ambil gambar...... padahal... org lain dok gelak.....

Remy hazza said...

domukon...
abg masuk sebab kenkawan tag nama...... he3....support kenkawan yg sudi tag remy.....

Remy hazza said...

wirda.....
he3... tak boleh nak senyum sangat....... he3... cover malu sebenarnya.....

Remy hazza said...

mama....
demi mama remy godek gambar yg sengal nie......he3.... tak tahu lah ceria atau tak....

Remy hazza said...

hnahdy.....
penguin tu jer yg comel......yg sebelah dia sengal......he3

Remy hazza said...

baguznet....
dah mcm sedara pengguin tu ngan remy...terutama bab berjalan......he3

Remy hazza said...

miz ruha...
mekasih........itu jer yg remy mampu...he3

Remy hazza said...

leeza...
kalah menang remy tak kisah... yg penting support...menang satu bonus..... yg penting kenkawan ajak join ...remy takan hampakan.....

Remy hazza said...

shasha...
dah terlebih happy...tu yg dah tua2 dok sibuk bergambar dgn penguin tu......he3

Remy hazza said...

mawardi....
ceria sengal namanya...... bila org lain dok senyum2 bila remy bergambar kat situ......

Remy hazza said...

c'jai....
ingat nak masukkan pic bwh tu..... tapi takut tak menepati syarat....sebab nak sekeping gambar....... tapi kat bwh tu sekeping jugak...cuma diedit.....

Remy hazza said...

bro hanif...
betul tu...... ceria dalaman...... he3... kat muka menahan malu.....

Remy hazza said...

oversea yg terhampir.... kat underwaterworld langkawi....
InsyaAllah cikji...remy support nanti.....

TiranaAduka said...

gud luck dari tirana aduka untk bro remy hazza

Remy hazza said...

bro tirana....
mekasih bro..... remy pun saja2 jer join segmen nie.....ajakan mama masszul...

Areef Ibn Naim said...

salam.

tq sudi join my contest... good luck :)

 

Template blog ilham dari alif ismail