Wednesday, December 5, 2012

Simple Giveaway - Pink Orange shoppe

Salam utk semua.... 
no Wordless wednesday utk minggu nie..... he3
remy tak sempat nak buat....... busy jer memanjang........ remy sibuk nak settup sampling for Air France tomorrow dan juga buat preparation utk induction student indonesia bsk jugak...seharian nak bersama mereka ...alamat tak sempat ler remy nak BW...sampling pun rasanya...dapat jenguk kejab pun.......alhamdulillah.... boleh publish dalam next entry kan......

so kali nie remy nak buat segmen lagi.... tapi firstly...... remy nak mintak maaf kat Ayut sebab tak perasan yg remy kena tag dengan nye....... he3...ampun ye Ayut.....tapi remy join jugak.....oklah... segmen nie diberi nama.
"simple giveaway - pink Orange Shoppe "


Segmen nie adalah anjuran blogger  Diari on9 ika .

 Menarik sangat sebab hadiah2 hadiah dia pun ohsem.....
so kalau sapa nak join segmen nie....klik aja nama Diari on9 ika nie ye... terus ke sana......boleh kita semua memeriahkanya beramai ramai.......
so remy pun nak tag 3 sahabat utk join segmen nie...
c.i.k.j.i
Santai Leeza
yg lain pun remy nak ajak jugak...... lagi ramai lagi meriah kan?
orait!!!!
thanks to Ayut kerana ajak remy join segmen nie ye.......
Gud luck utk semua......


40 comments:

محمد رازيق said...

bz nya bro remi. hehe. selamat melakukan tugas.

muhammad fakhar muhammad nur said...

As Salam, i am currently conducting a survey about mosque in Malaysia for my master thesis. it would be a big help if u could help me to answer the survey. Thanks in advance.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGhMa19JeDlpZ04xajZTVnROYVl2cWc6MQ#gid=0

Ayie Abas said...

remy tetap remy...wlu busy mcm mana pun tetap x mau hampakan hajat kawan2...

Anisa Anuar said...

wahhhh okay la ni sempat join w/pun bz...good luck

potia casadelarossa said...

lawa2 header tu... untunglah mereka

Remy hazza said...

محمد رازيق
he3..... boleh ler tahan busy tu...... tapi Bw tetap berjalan.....he3

Aishah Jahirah said...

bznya remy...hee smpt lg bersegmen.gud luck...:)

ayut said...

hahaha..xde hal remy...smoga same2x ada luck la nnt ye remy :)

diana said...

semoga berjaya ye remy..;)

Si Matatajam said...

Nice entry Remy..selamat bersegmen..

Remy hazza said...

mohd fakhtar...
for sure.... i will be there for survey.....

Remy hazza said...

ayie...
insyaAllah.....
demi sebuah persahabatan ayie.....

Remy hazza said...
This comment has been removed by the author.
Remy hazza said...

anisa....
actually dah buat...cuma lambat publish jer...... siang mana sempat.....

Remy hazza said...

potia....
he3.... untung ker kalau kena TAG DGN REMY....HE3

Remy hazza said...

aishah....
mekasih.... sempat buat draft jer... siang baru publish..

Remy hazza said...

ayut.....
insyaAllah..... kalau dua2 bertuah nanti...alhamdulillah...... kalau takde kita anggap takde rezeki jer....

Remy hazza said...

kak diana....\
terima kasih kak......

Remy hazza said...

simatatajam....
mekasih sahabat... jom join sekali....

baguznet said...

Selamat bersegmen bro!

Mmg respek dgn bro bab-bab sapot geng blogger nie...

Hanif Idrus said...

Mesti rasa makanan Perancis....
Good luck bro!!

Remy hazza said...

baguznet.....
terima kasih bro.....
tanpa sahbat semua apalah yg ada dgn blog remy nie......

Remy hazza said...

bro hanif.....
tadi pun remy dah try mkn.... Air dried beef..... daging mentah salai....duck liver parfait......hati itik.... hu3...pelik tapi tak salah mencuba......

Hnahdy said...

yehaaa kena tag. tq :)

mcm nak join. tengok tarikh dulu

Domu-kon said...

sempat abg remy nie..misz domu pun nak rajin2 cm abg remy gak..join contest2..hehe

Remy hazza said...

hnahdy....
he3...jgn marah tau....kalau sempat buat...tak sempat pun takpe.....

Remy hazza said...

misz domu....
remy cuma join mana yg kena tag dan sokong kenkawan jer......
tak rajin sangat pun...masa terhad....he3

C'Jai said...

baru berkesempatan singgah sini...selamat bersegmen..

✿ Cik Nisa ✿ said...

warh menarik.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ok mr remy leeza join..... mekasih tag..

Cikgu Ma said...

gud luck remy...

boni kacak said...

selamat bersegmen lagi bro :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak join lagi nie.. nnt erk..

Remy hazza said...

cjai...
mekasih sahabt... jom join sekali....

Remy hazza said...

cik nisa....
Klau rasa menarik, tunggu apa lagi.... jom join sekali....

Remy hazza said...

leeza...
mekasih..... tak paksa tau... kalau ada masa join jer..... kalau busy..... it's ok ....

Remy hazza said...

cikgu ma....
mekasih.....

Remy hazza said...

bro boni...
tq bro......support kenkawan yg sudi tag remy.......

Remy hazza said...

leeza....
he3.... takpe.... jgn terkejar...lambat lagikan tarikh tutup.....

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...;)

 

Template blog ilham dari alif ismail