Monday, December 24, 2012

Limited Edition GiveAway by Disyha Sahhir

Salam utk semua.......
salam bertemu lagi....... kali nie remy nak join GA lagi...... bukan ajakan atau tag dari sesiapa...tapi diatas kecomelan header GA nie.....
remy suka sangat doodle tu...co cute....
remy terpandang kat blog Shida dan terus tertarik nak join sekali..... manalah tahu kut2 dapat doodle kawaii yg comel2 nanti.......
boleh jugak buat header terbaru remy nanti.....
Segmen nie adalah anjuran blogger Dysha Sahhir ..simple dan sangat menarik pada remy... hadiahnya masih misteri tapi mesti menarikkan....... remy bila ke blog Dysha Sahhir nie ... tengok header dia pun remy dah tertarik.....
kreatif sesangat...... tak caya tgk kat bwh nie.....
Comel kan......... 

so korang tunggu apa lagi..... jom join segmen dari Dysha Sahhir nie..... manalah tahu ada rezeki korang nanti.......
InsyaAllah...... dapat doodle yg comel pun ohsem jugak kan......
masih ada masa lagi...tarikh tutup adalah 31 dec 2012
so jgn tunggu lama2...klick aja nama Dysha Sahhir tu...

gud luck semua!!!!!!
sumber : google


27 comments:

Cik Tia said...

selamat maju jaya :)

Zaidalifah Hussin said...

CHAIYUK2..

CHAIYUK2..

misz_eyza said...

gud luck remy.. semoga ada tuah dapat dudel yg comel tu yea.

Remy hazza said...

cikta...
terima kasih...harap2 berjaya nanti...... sebab comel !

Remy hazza said...

Bonde...
Chayok@2!!!! jom join sekali.....

Remy hazza said...

eyza...
InsyaAllah......
remy suka sangat doodle die..... comel dan cute bangat!!!

Ayie Abas said...

comel betul doodle dia...:)

Remy hazza said...

ayie...
betul tu..... kawaii yg comel2.....teringin nak ada satu....

Anisa Anuar said...

good luck...mcm best je... hehehe..aah comel2

Azza Afdzal said...

gud luck...sama-sama kita rebut hadiah yer nanti hahaha

man said...

Mcm lawa je..nak join blh x

diana said...

ramai nya orang buat ga..sempena tahun baru gamak nya,...

Remy hazza said...

anisa...
jom join...
remy tgk pun geram doodle tu......

Remy hazza said...

azza afzal..


ye.... mungkin kita berdua antara 20 yg bertuah...sapa tahu kan...he3...hajat nak menang jugak remy nie.....

Remy hazza said...

man...
terbuka utk semua...klick aje nama Dysha tu...terus link ke segmen tu..... ikut step yg diberikan....
mana tahu ..ada rezeki man nanti....

Remy hazza said...

kak diana..
itu lah... mana yg menarik...kita join ramai2..mcm dysha punya nie...remy suka kartun dia

boni kacak said...

good luck bro :)

Remy hazza said...

bro boni...
terima kasih.....

Domu-kon said...

rajin abg remy..semoga berjaya.. :)

TiranaAduka said...

untuk org yg rajin bro remy.ta bwak ubt naik triumph.tin tin tin....

hazwan hairy said...

gudluck remy..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

thanks for joined.. gud luckkkkk:)

Remy hazza said...

bro boni....
terima kasih....

Remy hazza said...

domukon....
terima kasih...sayes...abg remy suka sangat banner dia...comel....

Remy hazza said...

bro ta...
he3.... tin tin tin...bunyi triump tu ye.......

Remy hazza said...

hairy,,,
mekasih hairy.... jom join sekali.....

Remy hazza said...

dysha...
mekasih..... hadiah kasihan doodle kawaii comel utk remy satu ye.......he3

 

Template blog ilham dari alif ismail