Saturday, December 15, 2012

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS

Salam sabtu semuanya.....
salam hujung minggu.... keje ker ??? cam remy nie ha.... byk pul;ak paperwork yg nak kena siapkan hari nie...... tapi apa apa pun , kita hapdet dulu entry......remy buat entry nie dulu sebab hari nie adalah last day..... so better korang join jugak nanti sebab hadiah dia kiranya ohsem jugak....... so masih ada masa kan.....
remy join jugak sebab mama ajak join.....

segmen nie dinamakan

SEGMEN CIKMUN : DOMAIN FREE UNTUK BLOGGERS 


Segmen nie adalah anjuran blogger CIK MUN . sangat simple jer segmen nie...just follow blog CIK MUN  dan buatkan entry khas pasal GA nie...mudah kan? cer tengok hadiah dia... free domain utk blogger..... so korang tunggu apa lagi?...moh cepat !!!! sebab hari nie adalah hari terakhir.......CIK MUN menanti anda semua...... nak join camner???? cam biasa..... klik aja nama CIK MUN nie ye.....

remy tag semua lah yg sempat baca entry nie.......kita ramai2 memeriahkannya.... okeh!!!!
pic google
at last , thanks to mama sekali lagi sebab ajak remy join segmen nie......lepas nie kita yummy2 dulu.........tunggu tau!

18 comments:

Aishah Jahirah said...

wah ada rezeki bertukar domain le nanti...:)tq like saya pun baru like.kih3.

Remy hazza said...

aishah....
mekasih...support kenkawan yg sudi tag.......

Cikgu Ma said...

gud luck remy...
dot.com ke dot.my?

pilih2 peserta ke?

Nasz said...

good luck. kalau menang, dapatlah remy tukar domain free ke berbayar kan?

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

Wirda Amir said...

salam Remy,gutluck

ala,tak tau nak buat mcmana la Remy,tumpang tgk je ni

aimaniman said...

Gud luck..
Akak update blig guna tab, susah nak join..
Sedihnya..

Remy hazza said...

cikgu ma....
he3...
lupa lak nak check...... remy support mama jer....he3...so far dgn blogspot pun ok.....

Remy hazza said...

nasz....
insyaAllah...mana yg lebih mudah...remy ikut jer.....

Remy hazza said...

wirda....
join jer segmen nie..... mana tahu kita boleh pakai domain nanti.....

Remy hazza said...

aimaniman....
kalau pakai tab kak memang susah.....tapi kelebihan dia boleh update entry dimana mana saja....

hazwan hairy said...

gudluck remy...all the best ok.

Remy hazza said...

hairy...
mekasih pren......kita support mana yg termampu...

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...mekacih remy sbb dah join yer...;)

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .

terima kasih join segmen mun .
segmen mun dah berakhir pada 15/12 .

sila klik sini .
http://www.munviolettaxious.com/2012/12/perhatian-senarai-peserta-segmen-cikmun.html

untuk daftar domain , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html


untuk tukar blogspot ke .my , klik sini .
http://www.coklateyes.my/2012/12/berita-gembira-tutorial-tukar-domain.html

selamat ber - domain :D

TiranaAduka said...

remy memang terbaek!

Remy hazza said...

mama...
wassalm...sama sama mama......

Remy hazza said...

cik mun...
Tq

Remy hazza said...

bro tirana...
mana ada..... biasa 2 saja......

 

Template blog ilham dari alif ismail