Friday, December 28, 2012

K-Pop masuk dapur !!!!!

Salam utk semua.....
saspen tak tajuk remy kali nie.......... Kpop tu !!!!
but percayalah...... memang Kpop dtg tempat remy........
sumber google

jeng


 jeng 


jeng

he3....... tapi remy sedih...... sebab remy takde masa tu...kalau remy ada mesti remy snap pic byk2...... sebab semuanya comel2.......tapi apakan daya...remy kan cuti pasal tak sihat sebab demam hari rabu tu kan.......so melepaslah nak tgk KPop nie......

apa yg Kpop ??? sebenarnya .... pada rabu lepas , Cabin crew for Air Asia X dtg buat lawatan dan meal tasting kat tempat remy..... dan yg best semua crew yg hadir adalah crew2 dari korea. dah memang sah2 semuanya Kpop......
tak caya tgk pic kat bwh nie........
comel2 kan semuanya...... tapi remy dpt satu pic ini aje.......tu pun sebab ada org nak jeleskan remy...... he3...... memang sah remy jeles......... he3 nak buat camner sebab remy tak keje.....kalau tak.... mau panjang entry kali nie.... tapi betul org kata... kpop tu cantik2 dan encem2.... tak dinafikan...... walaupun kebanyakan nya plastic.....he3

so tunggu next entry semua ya sahabat...... sampai jumpa lagi....
dan terima kasih kerana masih sudi hadir kat sini..... amat remy hargai......

50 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

okey! :)

Azian Elias said...

YA ALLAHHH..memang come2 n enchem2..ruginya remy..

Remy hazza said...

MRS EADY....
he3....
rugi remy tak dtg keje......

Remy hazza said...

kak yan....
lugi sangat......
tak dapat tgk kpop ori..... kpop diawan biru pun jadi lah.....he3

Aien Alien said...

hehe. comel2 hensem2 belaka crew kpop ni.

Remy hazza said...

aien....
yg lelaki tu ada yg mcam retis kpop kan?

Cheq Kaq said...

waaa..sila guling guling skang tanda jeles!hahaha..

Ayie Abas said...

org korea kulit mereka memang putih cam susu kan...hehe

Aishah Jahirah said...

wuu kalau dok sebelah mesti jauh beza dengan diaorg...hahaa

ayut said...

ooo..crew korea yg dtg upe ye...pttla kpop jd yer..hihihi..mesti muke dyorg licin je kan..hahaha :p

Hnahdy said...

cepat2 la sembuh k

Cikgu Ma said...

wah..jumpa korean...hehe

remy, esok saya transit kt lcct...hehe..nak balik kuching...

Remy hazza said...

cheq kaq....
la depa crew pesawat jer..... tapi comel2 mcm kpop tu kan.....he3

Remy hazza said...

ayie....
betul tu....
kulit dieorg memang bersih..... gebu.....

Remy hazza said...

aishah....
tu remy ler.... hitam dgn putih..... jauh sangat bezanya.....

Remy hazza said...

ayut...
harus...... yg lelaki tu tinggi sungguh....... memang mcm model2 ..muka pun boleh tahan.....

Remy hazza said...

hnahdy.....
Alhamdulillah..... deman dah ok... suara jer seksi sekali......

Remy hazza said...

cikgu ma....
dah nak balik kuching ye...... have a save journey......remy bsk ada kat opis...... boleh ler pi skodeng kat lcct tu....he3

Phat said...

kalo remy ada lagi meriah ni

3no gr33ny said...

kesian sahabat Remy..

Cho Zila said...

ala sedihnyer, kalau tidak panjangler ceritanyer... tapi tajuk tak hengatkan.. .. memang cantik2 belakaler diaorang esp kulitnyer..

Zarul Umbrella said...

wah k-pop sampai ke dapur kamu yer...ish2 kuat sungguh pengaruh k-pop ni yer hehehehe

Busyra Bt Takiyudin said...

wah! k pop.. hehe

~Beb~ said...

celik2 putih depa ni. mak oi!

diana said...

tak kisah la plastik pun.yang penting cantik..tak gitu???hahsha

azzifarunnurafizza said...

suke K-POP eh? heee~

Mas Zull said...

assalamualaikum remy...wah bestnya k-pop datang menjengah...:)

Domu-kon said...

anneyong haseyo..

misz domu pun nak kpop gal cmtu..hehehe.. cian abg remy..skrg dh siht belum..get well soon bro..

Remy hazza said...

phat...
bro...kalau remy ada.... pic lagi ler.... tak berkelip....tak dinafikan cantik2 semuanya.....

Remy hazza said...

3nogr33ny...
he3....
takde rezeki......

Remy hazza said...

cho zila....
he3...kalau tak pic berderet......
tak dinafukan...kulit dieorg putih gebu..... chef remy pun pakai dok geram tengok......tak mcm kulit chinese depa lain sikit.....

Remy hazza said...

bro zarul....
he3... kpop dah datang... tunggu bro zarul jer dtg utk 5star crew trainning......he3

Remy hazza said...

Busyra....
kpop atas pesawat.... Krew pesawat airasia yg diambil dari korea.

Remy hazza said...

fm....
putih gebu berkilat...baik lelaki dan perempuan.... he3

Remy hazza said...

kak diana...
plastic pun takpe... memang dieorg cantik2.....pastu manja2.....

Remy hazza said...

azzifarunnurafizza.....
layan jugak...sebab kat opis nie...ada geng Kpop...hari2 tgk kpop jer........lagu kpop hari2 ada....

Remy hazza said...

mama
wassalam.....
remy takde masa tu..... kalau tak...remy pun nak tempek jugak bergambar....he3

Remy hazza said...

domukon....
abg dah okey...cuma suara masih seksi...batuk masih ada......

kpop nie comel2 kan.....

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

rug1222.. kalo x bole colek onni sorg

baguznet said...

Bro,
comey, comey jugak... jangan ada buat cawangan kat sana dah la ye... ekekeke

LaLa mhdnor said...

melepas remy nak ngorat awek kpop, hehehe

Remy hazza said...

dysha
memang lugi loh!!!! kpop tu.....

Remy hazza said...

bro....
he3...... tak boleh....nak terkenan muka korea takpe........he3.......

Remy hazza said...

lala...
tu ler...... ingat nak ngorat.... utk lala ingat nak ngorat jugak yg lelaki tu....emcem2.....

Wirda Amir said...

assalamualaikum remy....dapt juga tumpang tgk...best la...

miz ruha said...

kalau remy datang keje, mesti lagi banyak gambar yang remy snap, kan... hihihi...

Remy hazza said...

wirda....
he3....comel kpop nie kan......

Remy hazza said...

miz ruha....
kalau remy ada.... lagi ler..... close up lagi......

Steffany Daph said...

wow, lucky nya dapt jumpa mereka. hehehe, :P

Remy hazza said...

steffany....
remy tak jumpa...fever that day...... nie pic kwn yg nak kasi jeles....

 

Template blog ilham dari alif ismail