Thursday, July 5, 2012

1st GiveAway by Fatin & Fatini

Salam utk sahabat semua...... kali nie remy nak join segmen lagi...... 
segmen yg dikenali sebagai 
"1st GiveAway by Fatin & Fatini"

remy telah dijemput oleh salah seorg sahabat remy iaitu

thanks shawal kerana sudi ajak remy join segmen nie..... semoga shawal bertuah nanti....segmen nie simple jer...... cuba check kat bwh nie.....

tetapi remy nak tagged dua sahabat dulu.....
remy tagged sahabat terbaru lah.....

Syarat-Syarat GiveAway:
1. Warganegara Malaysia.
2. Mempunyai blog dan akaun facebook.
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin. *untuk mengetahui perkembangan GA
4. Like fanpage Fatini & Fatin.
5. Klik sini sekiranya nak tambah hadiah*tunggu sehingga loading habis baru boleh tekan button X


Cara menyertai GiveAway:
1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini".
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni.
3. Tag 2 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan. Sekiranya anda join GA ini dari blog Fatin, tinggalkan link entry anda di sana.(Hanya 1 link diperlukan)

5. Letak banner di bawah di sidebar anda. *peluang untuk jadi top refferal semakin cerah

22 comments:

deno said...

all the best! :)

Ayie Abas said...

aduhhh...terharu laa dgn remy nih...tag laa apa2 segmen atau contest...confirm remy akan join...tu yg buat ramai org syg kat remy...hehe

good luck remy... ^__^

LidiaSuraya said...

ewah rajin join yer. biler nak anjurkan contest ag tue?

Remy hazza said...

deno.....
thanks.....so much.....

Remy hazza said...

ayie....
hati kenkawan kena jaga jugak......
takut ada yg berkechil hati....
tapi ada jugak yg tak sempat... yg tu remy mintak maaf awal2....
kekadang masa kita terbatas....

selagi sempat...remy usahakan... nie pun ada satu lagi tgh dok siapkan entry.....

Remy hazza said...

kak lidia....
sabar menunggu.....
tgh dok merancang nie.......

Aishah Jahirah said...

rajin remy bersegmen...slmt bersegmen...;)

baguznet said...

Good Luck bro!

Pasal Roselle pulak ;)

Remy hazza said...

aishah.....
tak jugak... dah ada yg ajak.... remy tak mau hampakan permintaannya..... jab lagi satu lagi kuar...he3

Remy hazza said...

baguznet.....
thanks bro.......
nk tgk roselle pulak.....

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...:)

Mohd Noor Shawal said...

wah.. thanks.. :) Gud Luck!! :)

Remy hazza said...

mama...
wassalam....\thanks mama....

Remy hazza said...

shawal.....
gud luck to you too......
semoga kita sama2 berjaya..... he3

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

lame x join GA ni..

Remy hazza said...

AFA....
time tengah rajin dan ada org ajak..... kekadang kalau dh dtg kemalasan..... nk BW pun slow jer....he3

Azian Elias said...

masa memula dulu rajin lah join.. now YA ALLAHH.. malas tul...teruk kan akak...

Remy hazza said...

kak azian...
takde lah..... time rajin dn time kurang rajin jer.....
mana tahu lepas nie akak rajin pulak.....he3

afzalsukasuki said...

rajin remy kan?all the best bro hehe mesti bnyak dah adiah ko kat umah kan?kan? :D

Remy hazza said...

zal....
mana ade...... tak pernah menang apa2 pun..... saje jer sokong kenkawan......

Nurakmaniza said...

naj dtg dari segmen yg sma...done follow ya...come n walking2 at my blog..ngeee :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html

Remy hazza said...

Nurakmaniza...
salam kenalan dari remy.... InsyaAllah...lawatan sambil skodeng remy ke sana nanti...he3....
follow u too....

 

Template blog ilham dari alif ismail