Thursday, July 12, 2012

Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Salam bertemu semua........
semoga semuanya sihat walafiat.........
jom join segmen lagi......he3... rajin pulak remy nie kan......
tgh rajin camtulah..... kalau dah malas besok...... seduit pun tak guna.....tu ayat org lama tau !!!! kalau korang tak pernah dengar tak tahu lah........

oklah..... segmen kali nie senang jer...... tetap anjuran dari bloggers yg sama remy sertai minggu lepas...... active sungguh si hazwan-hairy nie...... lepas satu contest ke satu segmen.Nampak sangat kesungguhan hazwan-hairy utk berblogging sebahagian dari dunianya... as a pren... remy support 100% kepada hazwan-hairy.

kali nie anjurkan satu contest mega yg diberi nama
Contest MEGA2012 Hazwan Hairy
Contest nie ohsem jer...... just follow the rules kat sini. Simple dan mudah.....so remy nak letaklah banner remy kat sini untuk dipertaruhkan......
walaupun tak secantik macam org lain tapi punya makna tersendiri.......nak tahu kenapa ????? nie la nak habaq mai nie......
remy sebenarnya terus terang bukan seorg yg pakar dlm IT nie... takde pendedahan formal...... dulu waktu belajar mana ada laptop or pc.... kalau ada pun pc gemuk kat sekolah dan universiti jer..... kalau buat assignment pun pakai typewriter yg skrg dah dijadikan tukun.....komputer pun setakat belajar wordstar jer.....

serius.... remy memang tak pandai nak buat banner , blog atau perbagai mula2 dulu....... tapi satu jer yg kita perlukan...... semangat..... remy suka benda yg baru..... godek sana , godek sini..... tgk ok aja tekan sana , tekan sini .....jadi lah..... memang takda formal school utk belajar..... kalau ramai yg perasan banner remy pun byk kali bertukar..... so far remy guna yg kat atas nie..... bulan depan tak tahu ler......he3...

remy suka yg simple.... hitam itu mystery...begitulah kehidupan kita......penuh dengan teka teki...... bersesuaian dgn taglines yg dipinjamkan dari kata salah seorg pren together gether remy..... C'axoera... hidup tanpa dugaan hilang warna kehidupan.....
ringkas tapi penuh mendalam yg tersirat didalamnya.....

Dugaan datang dan pergi...... tapi mampukah kita berdiri......
kekiri berduri , kekanan berliku..... rentak dihanyun destinasi dituju......warna2 hati yang sukar dimengerti.......itulah realiti..satu perjalanan mencari yg abadi.......

Tertiba panjang pulak remy nie membebel........ jom join ramai2 contest nie.......simple...letakkan banner korang jer..... dan like FB personal blog hazwan-hairy bersama 2 sponsornya....

semoga berjaya semua.......dan jgn lupa like banner remy tau !!!! tapi kat fb personal blog hazwan-hairy ler....

P/s:- Masih tengah terkial2 nak masukkan link blog FB like kat blog remy nie....masih blur lagi..... pages dah ada......tapi nak letak kat blog tak jumpa lagi...... he3.....buta IT sungguh remy nie kan.......
ada sapa nak ajar ker ?????  helppppp !!!

6 comments:

hairy said...

fulamakk!! netry 1st jmpa pnjg smpai cmni..haha. rjinnya wat ulsan...tq sgt2 tau..all the best tuk anda..hargai sgt2 dri awal smpai skrg...sobsob....nnti nk cdg kat penaja pasl ulsan mnerik la..

p/s: tgh bls komen2 untuk contest e 3 lepas..tggu turn..

Remy hazza said...

hairy.....
he3.......
panjang sangat ker.....
abr remy kalau menulis..... takleh stop....... \:)

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat bercontest yer mama pun join skali contest ni...:)

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
semoga mama dan remy berjaya......
he3.... gud luck utk kita berdua..... boleh camtu ?

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah headr miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

Remy hazza said...

mizz z......
seharusnya........ otw nie..... dgn semangat nak pi like header misz z....

 

Template blog ilham dari alif ismail