Wednesday, July 11, 2012

"Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida"

La la la.......
remy kena lagi........ he3
kali remy kena buat segmen terbaru yg menarik jugak hadiahnya..... segmen yg diberikan nama
"Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida"
Segmen dianjurkan oleh
remy telah di jemput oleh ketua kampung remy yg sengal iaitu
Terima kasih yg tak terhingga utk tok ketua kerana sudi ajak remy join segmen nie...... terasa
keohsemannya........
remy sukaaaaa............!

so kalau korang nak join jugak..... tunggu apa lagi.....
klick aje kat SINI
nanti korang tahu ler syarat2 dan cara2 caranya.......

sebagai pelengkap ohsemm...remy nak tagged kenkawan pulak.....

18 comments:

misz_eyza said...

good luck remy... =)

misz_eyza said...
This comment has been removed by the author.
My Life's Journey said...

umi doakan agar bang remy berjaya ..amin2. chayokkkkkkkkkkkkkk chayokkkkkkkkkkk bang remy (^_^)

Saya Disini said...

gud luck ye..klu ada msa sy join..tq ye

Remy hazza said...

eyza.....
terima kasih.....
nanji kita ajak eyza pulak.....he3

Remy hazza said...

umie....
mekasih.....
ada rezeki tak kemana.......
cam umie...... murah rezeki selalu......

Remy hazza said...

saya disini.....
takde hal...... remy saja ajak join jer...... tak buat pun takpa......
cuma nak memeriahkan aja.....

maszull said...

assalamualaikum remy....mekacih remy tag mama yer... selamat bersegmen..;)

LELAKI INI said...

wah..bestnya!

Remy hazza said...

mama...
wassalam......
sama2 mama....selamat bersegmen jugak......

Remy hazza said...

lalaki ini......
saja jer support kenkawan......
jok ler join sekali.....

Remy hazza said...

lalaki ini......
saja jer support kenkawan......
jok ler join sekali.....

Nazri Razra said...

kekadang nak gak join benda alah cam ni. Tapi bila memandangkan Abe ni bukannya aktif berblog... Abe putus harapan sket.. hehehe.

Remy punya.. OK. Ramai kena tgk blog remy sebab menarik sgt ngan citer sal makanan. Meleleh beb.

shida'R said...

dear,
gudluck ok ..senarai pserta dah kua jom semak no.peserta masing2 ;)

Che Rosliza Che mat said...

good luck..

Remy hazza said...

abe....
sama ngan remy...kekadang remy tak perasan pun...dah join2 lepas tu lupa......

Remy hazza said...

shida....
he3...remy baru perasan...... busy sesangat.......
ada pulak nama remy dlm tu.....he3

Remy hazza said...

che rozliza.....
remy bertuah......sebab menang jugak.......

 

Template blog ilham dari alif ismail