Wednesday, July 18, 2012

wordless wednesday #30. filem yg ditunggu tunggu.....

p/s :- makin meroyan pulak remy nie...... dari album nasyid ke bintang filem....... huh!!!!!
sabar jer la layan adik2 remy nie.......!!!
ade jer kejutan.......

28 comments:

hairy said...

wahhhh..hahaha......

Remy hazza said...

hairy....
he3..... macam2 idea adik2 remy nie......

LiNda said...

hehe..cepat pndang belakang.bile nak kuar ni remy.

Remy hazza said...

linda....
sebelum posa...... kalau dah posa tak boleh....antu2 semua dah kena ikat......he3

baguznet said...

ada apa yg nak ditengok kat blkg tu? :p

Aishah Jahirah said...

ada apa tu kat belakang?nampak pokok nyor je..heee

Remy hazza said...

baguznet.....
bro , tu kena pi kat pawagam ler.....he3...
comfirm takde link dlm internet utk download.....

Remy hazza said...

aishah.....
ada tersembunyi tu......he3
mystery...... kat pawagam baru nampak.....

pinkcolour82 said...

hahahahahah............
kelakar.bila la nak kuar cter kikikikiki.....

Remy hazza said...

cik mala......
la...kan tgh hangat dipasaran.....
lagi hangat dari 3 alam tu......he3

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

2,3,4 kali tenung gambaq tu (^___^)

NasZ said...

terkejut mula2. rupa2nya fake. hehe.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

Remy hazza said...

eeiyss...
usah ditenung lama2..... memang tak jumpa apa2....he3

Remy hazza said...

nasz......
nie keje adik2 gems remylah..... semua pic di edit......

ஜ miss klanika ஜ said...

boley pegi jauh ni filem ni remy . hehe

Remy hazza said...

miss klanika.....
tu ler..... target kutipan satu billion rupiah nie......he3

3no gr33ny said...

aduhai...uhuhu

My Life's Journey said...

Hahahahaha amboihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! pandai sudah bang remy ni mengusik kami yerrrrr? luculah bang remy ni (^_^)

Remy hazza said...

3no gr33ny...
he3.....
lemah tgk pelakon utamanya......
tak femes langsung!

Remy hazza said...

umie....
sekali sekala.....tu yg keluar yg macam2 tu.......

Aien Alien said...

haha...lawak rasa. best la adik2 tu dapat abang sporting macam abg remy!! hehe

Remy hazza said...

aien...
pren together gether lah makna nya.....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mmg kne tunggu depan pawagam ni ha..hehhee

babycomel said...

yelah, kena cepat2 tunggu ni.. suspen sungguh ni ;)

~Beb~ said...

aikkk mcm ku kenal itu hero sorang tuh.. hahahahaha

lame tak on9, lame tak kesini.. ni bkesempatan nk ucap selamat berRamadhan buat remy dan keluarga.. :)

Remy hazza said...

afa.....
tunggu depan pawagam jer.....kalau masuk dlm pawagam...belum tentu kuar kat skrin....he3

Remy hazza said...

babycomel....
tunggu jgn tak tunggu......
kalau ada ticket free nanti, remy kasi tau....he3

Remy hazza said...

FM....
kenal ker ????? mungkin sebab tak make up kut......he3....
anyway....
selamat menyambut ramadhan jugak dari remy utk FM dan juga Hubby......
nanti update buffet yg best2 tau !

 

Template blog ilham dari alif ismail