Thursday, July 26, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?

salam .....
jom kita join segmen pula..... kali nie remy nak join segmen
Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?
segmen anjuran'
! ►MYideakini [dot] com◄ !
segmen ini simple sahaja......
remy telah ditag oleh mama masszul
♥♥ MAMA MASZULL ♥♥
kalau korang nak join.... just follow step kat bwh nie.....
  1. Korang kenalah follow blog MYideakini dulu ye....kemudian...
  2. Buat satu entri kenapa aku terjah? Kenapa aku follow? Dan tepek header MYideakini dalam entri korang
  3. Tajuk: Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?
  4. Kemudian korang tag le 3 sahabat blogger yang rapat tu kat bawah entri korang berserta header diorang tu. Okey?
  5. Itu aje ke....lepas tu tinggalkan URL entri korang kat ruang entri MYideakini ni ye...
So remy nak tag 3 org sahabat terbaru remy......

semoga berjaya semua.....

31 comments:

Nurlyla said...

selamat bersegmen.. :)

pinkcolour82 said...

selamat bersegmen en.remyhazza :-)

Remy hazza said...

cik nurlyla....
terima kasih.......
jom ler join.....

Remy hazza said...

cik mala.....
terima kasih...kalau ada masa join ler sekali.....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

salam... hai... hehehehe... singgah sini.

Eera Shera said...

gud luck eh. slmt berpuasa bro. wah header baru. suka kata2 kt header tu..eh dah like fanpage tu ;)

cikji said...

nak join jugaklahhh

Aishah Jahirah said...

rajin remy ni...salute la...

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan....Terima kasiH atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

Remy hazza said...

leeza....
nanti kita singgah kat sana jugak......

Remy hazza said...

eera,,,,
tq...dah lama tk nampak kan...takpe...busy utk masa depan....
thanks again sebab like page tu....
saje jer..... tgk org lain ada...remy pun nak adad jugak.....he3

Remy hazza said...

cikji.,...
jom join...tapi terlepas ler peluang nak thumbdrive tu.....he3
kita tunggu nasib yg bertuah jer....

Remy hazza said...

aishah....
demi utk kenkawan yg tag...remy support apa yg patut.....

Remy hazza said...

azizi...
as u wish......
nanti remy roger kepada semua yg kena tag tu......

maszull said...

assalamualaikum remy...mekacih join sama...:)

Kancil 8349 said...

datang dari segmen yang sama...good luck remy

LiNda said...

Gud luck remy...:)

hairy said...

gudluck bro...sama2 kita join la ea..muehhehe

Remy hazza said...

wassalam mama....
sama sama mama.....
terima kasih kerana sudi jemput remy....

Remy hazza said...

kancik....
utk kancil jugak.....
sesama gud luck...

Remy hazza said...

linda....
tq so much !!!

Remy hazza said...

hairy.....
utk hairy juga.... gud luck tau !

afzalsukasuki said...

hehe remy2 ko memang sangat rajin okeng :D gudlak tau bro :D

Remy hazza said...

zal... thank so much.... alhamdulillah..mlm nie dpt rezeki lagi.... menang contest cik ezati....
aritu menang blog shida...afzal pun menang sekali kan...he3....

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

niera dtg singgah + follow :)

Remy hazza said...

aishah....
remy follow too......

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

dari segmen sama, done follow

Remy hazza said...

aynora...
thanks for follow me....
follow u too....salam ramadhan....

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

 

Template blog ilham dari alif ismail