Thursday, July 12, 2012

picnic tengah malam tgh padang........

Salam ketemu lagi.....
sekali tengok tajuk entry nie...tah apa jer.......
tapi that the reality....
keje giler remy ngan adik2 gems nie...... ops'...bukan gems tapi staff baru kat opis remy ler..... kan semua dah keje kat sini......
kami yg sihat2 nie berenam dgn sebijik keta sendat ala2 tin sardin pi picnic kul 9 mlm......
korang berani ker ???? destinasi pertama...... tapau makanan dulu kat gerai yg femes seantero nilai dan sepang...... gerai nasi lemak longkang !!!!
tapi ingat...nama jer busyuk, nasik tetap harum dan sedap....... remy memang selalu tapau kat situ...... meriah bila malam hari.....
rege boleh tahan ler...tapi tak ler sampai mencekit darah...memang berpatutan..... janji sedap !!!
bila dah tapau apa yg patut.... apa lagi jom picnik ler...... lokasinya, kat dataran nilai........ makan nasi lemak dibawah tiang bendera sambil diterangi lampu jalan dan bulan purnama......
gedik sih!!!! adik remy ckp......
tapi sekali sekala kuar perangai budak2 memang best.......terasa keohsemannya.....melompat2 kat tengah padang ngan adik2 remy nie...kekadang mangong jadinya.....layan jer la.....
siap berfoto bagai........
ramai yg memerhati....... tapi lantak lah..... janji happy dan batas2 pergaulan dijaga..... iyelah..... ngan sapa lagi dieorg nak bermanja..... parent jauh..... ngan abg sorang nie jer ler tempatnyer.....
syafiq yg paling sengal........ mcm2 aksi......
jangan gelak tgk last pic remy tau !!!!! buruk rasanya.......ada kisah disebalik pic tu......he3

12 comments:

::cik asha:: said...

dataran nilai ni kalau malam minggu meriah kan ramai yg dtg...lama tak pegi lepaks sini..

nasi lemak longkang tu kat area mane eh? nak try jugak la..hehe

kg asha dekat je nk pi dataran nilai ni..

Remy hazza said...

cik asha...
nasi lemak longkang tu kat area cempaka....... betul2 tepi longkang besar tu...... depan deretan kedai cempaka tu.....

deno said...

wah syoknya ramai2....

Remy hazza said...

deno....
sekali sekala mkn bersantai kat atas dataran.....memang ohsem.....
udara pun segar.....

Asyiqin Haulisah said...

mlm2 mmg nikmat mkn kat luar dgn pekena nasi lemak.

zana-norzana said...

ohhh, Remy selalu beli nasi lemak longkag tu ya!!! patut lah jammed selalu kat simpang tu....... hehehe....

Remy hazza said...

asyiqin....
he3...kalau dah dtg perangai gila2..camtu lah..... nak mkn kat rumah...tak manis laki pompuan..... makan kat luar lah yg sebaik2nya.....

Remy hazza said...

kak zana.....
feberet tu.......
seminggu mesti kena sekali......
mana badan tak tembam......
walaupun kat opis menu pelbagai....
nasi lemak tetap dihati......he3

KorN said...

fuhh.. serius best hangout dengan member2.. tambah2 lak yg sekepala..

Remy hazza said...

korn.....
thru.....
sesekali dpt melepak..... byk yg giler2 keluar.....
tunggu next entry kat putrajaya........
lagi gempak.....

Aishah Jahirah said...

best tu hanging out,lepaking bersama2 terutama kalau ada yg sengal sket...enjoy je...
psst apa kisah disebalik pic tu?

Remy hazza said...

aishah.....
he3..... rahsia kenapa muka remy camtu......?
nie pic cantik remy tgh membebel pasal mintak teh o ais limau tapi dapat teh o jer.....
limau tarak..... he3

 

Template blog ilham dari alif ismail