Monday, July 16, 2012

album ramadhan !!!!!...dah mcm retis.....

Akhirnya......ia muncul juga......
salam utk semua.......
salam penuh kecerian.......... sempena ramadhan yg akan tiba...... marilah kita bersama2 berazam , menanam tekad dalam diri kita agar ramadhan tahun ini lebih baik dari yg sebelum nya........
sempena ramadhan juga....... album kiteorg kat atas akan keluar...... he3.... korang percaya ker....???? jgn percaya...... tu semua keje adik2 remy ler tu....... kiranya nie sambungan  dari entry majlis doa selamat kat majlis chairman kiteorg hari tu......balik jer dari majlis..... kiteorg terus lepak kat dataran putra......
dengan masing2 berpakaian baju melayu..... tertiba jer timbul idea yg spontan nie..... photoshoot utk ramadhan........bila tgk hasilnya dah jadi macam cover album nasyid ler pulak....... Amin,..... kut kut lepas nie ade rezeki...sapa tahu kan......
mungkin ada yg pelik bila tgk kiteorg haritu...... tgh2 malam bergambar sakan dgn baju melayu..... siap pose pelbagai.......tapi satu jer..... kiteorg tak buat salah apa pun..... so layan jer la.......
sekali sekala...... tapi best jugak.......! 
kira bernasib baik lah adik2 remy nie sporting habis...... tapi kalau kenkawan nak tahu... remy memang tak suka bergambar...... tapai sekarang dah semakin kedepan pulak....... nie adik2 punya pasal ler...... asyik nak buat experimen jer.......he3..... sebab apa... nak test camera baru ler tu...... yg adip punya...
remy punya ???? takde lagi camera baru......budget tak cukup lagi......so far kalu nak ambil pic kat meal presentation , remy guna yg opis punya.... sah sah remy skrg jadi tukang jaga..... asyik2 remy jer guna.......terus remy yg diamanahkan utk menjaganya......walupun kekadang remy salah guna...... op's.....kantoi nanti.......
oklah... jom layan pic2 nie....... dgn satu pesanan... jgn cari album iqram kat atas..... sah2 takde dipasaran.........he3
wassalam......



17 comments:

Asyiqin Haulisah said...

kalau saya, saya paling depan. sukaa sgt org ambik gambar kita.

misz_eyza said...

ahaaa baru nak order album nie...hehe

Remy hazza said...

asyiqin.....
he3.....
kalau boleh remy nak nyorok jer.......

Remy hazza said...

eyza.....
kalau order....sampai 10 ramadhan pun tak sampai2......
moral of the story......
jgn pi cari.....he3

LiNda said...

lelaki memang x suke bergambar kan. Btw, gmbar2 tu memang cam cover album la remy. Haha..sila poskan satu cd korang kat linda ye..:)

maszull said...

assalamualaikum remy...yer la mcm cover album nasyid...:)

Remy hazza said...

ok linda... dah siap album nanti...remy poskan satu......he3

Remy hazza said...

mama....
wassalam....
adik2 remy ler nie...... alang2 berbaju melayu..... nak bergambar pun depan masjid,....he3

LidiaSuraya said...

acececeeh
baru ingat remy dah berkecimpung ke arena bikin album .. huhuhuhu
tipah tertipu huhuhuuhu

LidiaSuraya said...

acececeeh
baru ingat remy dah berkecimpung ke arena bikin album .. huhuhuhu
tipah tertipu huhuhuuhu

Aien Alien said...

wahhh..album jualan sendiri..haha. ok apa sesekali bergambar berbaju melayu segak menawan. hihi.

Remy hazza said...

lidia...
kak.... suara angsa cam remy nie... boleh ker buat album....he3

Remy hazza said...

aien.....
kalau dah dtg kiteorg punya meroyan camtu lah.......
tu pun ada yg ajak pi buat lagi..... siap nak bawa sejadah dan songkok sekali......

Cikgu Ma said...

assalamualaikum....sihat?lama kan saya x singgah sini...blog pun dah lain....mintak album free 1 ada x?hihi

Remy hazza said...

cikgu ma......
eh2,,,lama tak bersua ye......
nanti remy poskan CD terbaru tu......
tunggu jer.... sampai nyer belum tentu......he3

3no gr33ny said...

ahahah..mcm mana la boleh terfikir nak shhot cmni dengan berbaju melayu bgai ni

Remy hazza said...

3no gr33ny...
he3.....
tu ler kalau berkawan dgn adik2 kreatif nie..... balik mkn kenduri pun boleh jadi bahan.......

 

Template blog ilham dari alif ismail