Sunday, July 8, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

Salam ketemu lagi sahabat remy semua.....
salam hujung minggu
jom kita join segmen lagi......
kali nie remy nak join segmen yg bertahap blogger retis dah..... sebabnyer blog
nie dah glamer sebab masuk dlm majalah remaja dan juga majalah majalah in trend !!! so hebatkan..... bertuah tuan punya blog...... 
tergerak hati remy nak join segmen anjuran hazwan-hairy nie...
kut kut ler dapat tempias glamer..... perasan ler remy tu...... tak kisah lah.....kita support yg mana patut....
  
Buat pertama kali kesini....... happy rasanya...... menyusuri liku2 kehidupan seorang remaja bernama hazwan-hairy nie.... terasa satu catatan peribadinya , pandangan dan juga kisah pengalaman.....

remy suka blog hazwan-hairy yg ceria, tak serabut dan nampak menarik dgn latar putih dan warna warni kehidupan......
nak load pun pantas......

apa yg remy perasan...hazwan-hairy suka join mana2 segmen yg ada.... kira oklah tu.... mesti rajin blogwalking hazwan-hairy nie.....no wonderlah Followers hazwan-hairy ramai......

gaya penulisan hazwan-hairy jugak menarik utk dibaca...... cukup remy katakan ada satu tarikan untuk kita datang kesini...... semoga blog hazwan-hairy semakin hari semakin mantap !!!! remy akan terus support blog hazwan-hairy nie.....
anyway, jom join segmen anjuran hazwan-hairy  nie...... semoga berjaya.... kalau rasa nak join just clix nama hazwan-hairy .
salam utk semua.......
remyhazza




P/s..... he3..... ada berapa hazwan-hairy dlm entry remy nie ????? cuba teka...... he3... lepas tu claim hadiah kat hazwan-hairy kut! boleh ker ????














34 comments:

NasZ said...

saya tag awak utk giveaway ini.

http://www.mohdnaser.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

misz_eyza said...

rajin ehh remy join segmen hihi

baru nak kira berapa ada nama dia...hihi

Ayie Abas said...

rajin memang super rajin masuk contest remy nih..hehe

ayie pula tgh nk siapkan entry contest yg remy tag ayie dulu...

skrg lappy ayie ada masalah...sbb tu x boleh nk on sgt...

ooo....cara contest nih kena sebut nama tuan blog nya byk2 eh?....insya Allah entry remy nih ada peluang....TERMA KASIH SWEETPEA...IDEA YG AYIE PEROLEHI DARI PEMBACAAN...^__^

Saya Disini said...

gud luck

LidiaSuraya said...

rajinnyaaa remy masuk segmen ag yer..
good luck k remy

My Life's Journey said...

wahhhh makin rajin bang remy ni tau .. aktif (^_^) ..tak mcm umi ..nanti umi nak terjah jugak lah kat blog hazwan ni hihi

haaaa soalan yang last tu umi tak tau nak jawab hihihihihihi .. ampun tuanku (~_^)

hairy said...

salam...terima ksh remy sbb sudi join contest ni..all the best tuk anda..sya xfemes lah..haha...sma2 lah kita jd blogger yg disukai rmai..cewahhh!!....tq atas ulsan anda again..

Remy hazza said...

nasz,....
thanks..... nanti akan remy usahakan secepat mungkin......

Remy hazza said...

eyza....
kira jgn tak kira....... he3

Remy hazza said...

ayie.....
takde maasalah lah... kalau tak sempat pun takpe......
just suka2 jer.....
pasal segmen yg kali nie.....
tuan punya blog suruh review blognya dgn cara kita..... tu yg remy masukkan unsur teka teki sikit...he3

Remy hazza said...

saya disini.....
thanks so much.......

Remy hazza said...

lidia....
terima kasih......
remy join mana yg sempat jer.....
nasz pun ada ajak yg terbaru....
insyaAllah, kalau berkelapangan remy joins....

Remy hazza said...

umie....
abg saja jer buat teka teki tu..... tak kira pun takpe..... alang2 dah byk kali mention nama hazwan..... tu yg suruh kira....he3
kirim salam kat baby tau !!!

Remy hazza said...

hairy....
wassalam.....
sama2...... saja jer nk kenal ngan blogger femes cam hairy nie....
abg nie dah senja , mana la tau sangat.....

Aien Alien said...

rajin abang remy..ada 14 hazwan-hairy..hehe.

Remy hazza said...

aien....
kalau abg remy ckp ada 17 camner ????? he3

hairy said...

dtg sini copy link tuk d BW smbil tgk calon2 pemenang :-)

Remy hazza said...

hairy....
remy ada harapan ker |?????
he3,..... yg lain lagi kreatif... sampai ada sayu jer utk dibaca.....

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

Noor said...

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

bw & terus follow..dari segmen yg sama.

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Remy hazza said...

aishah...mana ada ohsem.....
blog picisan jer......
thanks for follow. remy follow back jugak tau.....

Remy hazza said...

noor....
remy follow back..... salam ramadhan dan selamat berpuasa....

Remy hazza said...

hana....
gud luck to you too......

Remy hazza said...

cik rongok......
dtg kat sini cari gigi ye......he3
btw...remy follow back tau....

Remy hazza said...

tiqah....
follow u back...
salam ramadhan dari remy jugak......

Remy hazza said...

ainn....
semestinya..... remy follow balik tau........ salam ramadhan dan salam kenalan.....

Remy hazza said...

cioccolato....
gud luck to you too.....
and follow you too.....
semoga kita berdua berjaya......

maszull said...

assalamualaikum remy...tahniah2 rezeki bulan puasa nama ni hari2 ada jer hadiah yg diterima....:)

p/s sori hadiah dr mama petang nanti yer...x sempat pagi ni...:)

Remy hazza said...

mama....
wassalam...
itulah... rezeki remy bulan ramadhan tahun nie bertambah2...syukur alhamdulillah.....

 

Template blog ilham dari alif ismail