Saturday, July 7, 2012

Saya Blogger Awesome + Cool II

Selamat berhujung minggu semua.....

kemana berjalan2 hari minggu nie???? remy ???
ptg nie mungkin ke floria sekali lagi kut... and besok ke times square again..... nak tgk the amazing spiderman pulak......
tunggu review by remy pulak tau....he3

ok lah... dlm dok berblogwalking nie remy terperasan yg remy dijemput oleh tuan punya blog shawal utk join segmen anjuran beliau yg terbaru.....
Kalau dulu  shawal tag remy join segmen anjuran bloggers yg lain, tapi kali nie segmen anjuran shawal sendiri.....so remy support apa yg sahabat remy semua lakukan...... semoga berjaya dgn segmen yg dianjurkan..... nak tunggu segmen remy ???? ade... tunggu.....

sebelum tu jom kita berkenalan dgn shawal dulu.... atau blog oren !!!

So jom support segmen anjuran shawal nie....... nak tahu syarat penyertaan, bukak jer link blog shawal tu.....
teringat shawal teringat oren...... fresh !~!!!!
semoga shawal berjaya  dan juga kawan2 semua.....

remy tagged semua sahabat yg singgah kat sini...... tak perlu satu atau dua..... mana yg berkelapangan leh join..... kita support adik orange kita nie.......

10 comments:

maszull said...

assalamualaikum remy...selamat bersegmen yer...:)

Remy hazza said...

mama...
wassalam....
terima kasih mama.....

Aishah Jahirah said...

segmen ari 2 pn belum dpt idea kreatif lg..heheee.
wah syoknye pg floria siang+malam.mmg lainkan waktu siang n mlm.teringin pg mlm tp xdpt la...

Remy hazza said...

aishah.... smlm sampai dh gelap jugak...... tapi sempat ler jelajah mana yg tak sempat tgk aritu.... tapi orang ramai sangat.... crouded!!!!
tapi tetap layan bunga api sampai habis.....

misz_eyza said...

saya suka oren...hihi bila due date dia? kalau sempat leh eyza join jugak

Remy hazza said...

eyza...
due date rasanya 31 julai.....
mai kita sokong ramai2......
semoga berjaya nanti.....

firdaus ahmad said...

singgah dari segmen yang sama

done follow awak..follow me back ya..

http://firdausf26.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-follow-blog-saya-nanti-saya.html

Remy hazza said...

firdaus.....
semestinya......
selamat berkenalan dari remy .....

♥Farhana♥ said...

salam . datang singgah dan follow blog awak . dtg dari segmen yg sama , jom singgah dan follow blog saya :)

http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-awesome-cool-ii.html

Remy hazza said...

salm kenal farhana...
semestinya... follow you too.....

 

Template blog ilham dari alif ismail