Saturday, July 21, 2012

"JOM TAMBAH GENG BLOG"

Salam utk semua.....
Salam Ramadhan dan selamat menjalani ibadah berpuasa......
Korang tgh buat apa sekarang...... tak elok tido jer sepanjang ramadhan nie. hari pertama pulak tu...... apa kata korang join segmen GA simple kali nie.....

segmen yg dikenali sebagai segmen
"JOM TAMBAH GENG BLOG"
segmen dianjurkan oleh sahabat terbaru remy iaitu
ala , abg macho yg datang skodeng remy hari tu...... tak caya cuba tgk kat sini
jadi remy sokong habis habisan segmen nie......dan nak ajak kenkawan semua follow MR babaharin dan support GA pertama beliau..segmen nie simple jer..... tak perlu nak like penaja atau sponsor...cuma like tuan tanah jer....he3 serta jadi follower MR babaharin .target MR babaharin utk nak dapatkan follower seramai 500 org.... rasa2nya hampir berjaya..... so cepat korong join sebab yg ke 500 sebab dpt special prize......jgn ketinggalan..... sebabnya tarikh tutup dah semakin hampir.....
tunggu apa lagi....... jom sertai cepat........ semoga semuanya berjaya nanti......
utk MR babaharin , Gud luck for your first GA.....
remy always support!!!!!


21 comments:

cikji said...

byknya adiah utama

hairy said...

wahhhh blh tahannn...

Remy hazza said...

CIKJI...
tulah......remy support jer.....
jom join...kalau cikji belum follow...leh rebut yg ke 500 tu.....lagi berapa org jer....

Remy hazza said...

hairy.....not bad...
tapi hairy punya piala tetap idaman hati.......he3

NEKCIK said...

Salam Ramadhan Remy....smuga bjaya melalui Ramadhan ini dengan penuh ketaqwaan..insyaallah

LaLa mhdnor said...

wahhh, gud luck remy :)

LaLa mhdnor said...

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa =D

etuza said...

Datang terjah n follow ya geng!
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Remy hazza said...

nekchik....
salam ramadhan utk nekchik sekeluarga jugak......
semoga ramadhan kita tahun ini penuh dgn keberkatan...

Remy hazza said...

lala....
terimakasih lala....
selamat berpuasa jugak......
semoga seribu rahmat dilimpahi keatas lala sekeluarga.....amin

Remy hazza said...

etuza.....
orait geng...follow you too....
warna kehidupan dan satu perjalanan bertemu......

misz_eyza said...

wah bagus segmen nie dan tuan tanah sendiri murah rezki yek...sudi menaja hadiah duit tue.

Remy hazza said...

eyza......
apalagi join cepat....... tak payah nak like byk2.......
nasib baik bertuah........amin...rezeki tu.....

Kancil 8349 said...

good luck remy...

Remy hazza said...

kancil....
terima kasih kancil.....

baguznet said...

alamak! dah nak totop la, mcm x sempat jer

Cik Awin said...

dari segmen yang sama...salam perkenalan...

http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

Hidayah Bach said...

kak dayah jarang2 join contest2 nih..
tapi follow tetap follow la..
hihi..

Remy hazza said...

baguznet.....
takpe...tunggu remy punya segmen bro..... tenagh berkira2 nie....nak buat lepas raya lah......

Remy hazza said...

cik awin....
salam kenalan.....selamat berpuasa di bulan ramadhan.......

Remy hazza said...

kak dayah....
remy time rajin jer kak.....
tapi kalau dah kena tag dgn kenkawan blogger....remy buat jugak...sebab takut depa kechil hati......

 

Template blog ilham dari alif ismail